5 articole pentru a vă îmbunătăți cariera de web design

5 articole pentru a vă îmbunătăți cariera de web design

Lectură esențială garantată pentru a vă ajuta în diferite etape ale carierei tale.

Cariera unui designer web este rareori previzibilă. De la experiența utilizatorului (se deschide într-o filă nouă) la arhitectura informațiilor, apar mereu noi specializări. Dacă lipsa unei cariere definite te sperie, nu-ți face griji. Există o mulțime de oameni din toate domeniile industriei web dispuși să-și împărtășească cunoștințele și sfaturile pentru a vă ajuta să vă construiți cariera web perfectă (se deschide într-o filă nouă) . Iată cinci articole și cărți esențiale de citit, indiferent de stadiul profesional în care vă aflați.

  1. Sfatul care lipsea de care aveam nevoie la începutul carierei (se deschide într-o filă nouă)

Paul Boag (se deschide într-o filă nouă) lucrează pe web de peste două decenii. În acest articol, el explică sfaturile de carieră pe care l-ar da unei versiuni mai tinere a lui însuși dacă ar avea o mașină a timpului. Acest articol se concentrează pe sfaturile de carieră pentru profesioniștii în design web de toate tipurile, inclusiv „nu suporta un șef groaznic” și „deveniți mai bun la lucrul cu alții”.

  1. Găsirea oportunităților în greșelile pe care le facem (se deschide într-o filă nouă)

Te-ai aruncat cu capul în cariera ta și, dintr-o dată, nici măcar nu ești sigur unde mergi. Într-o industrie cu atât de multe posibilități și opțiuni, sunt șanse să iei o întorsătură greșită la un moment dat. În această postare A List Apart, Clarice Bouwer (se deschide într-o filă nouă) oferă sfaturi despre cum să transformi o greșeală într-o oportunitate și să-ți readuci cariera pe drumul cel bun.

  1. Rețele non-infiorătoare (se deschide într-o filă nouă)

Renumita designer Jessica Hische consideră că relațiile sunt ușoare, dar își dă seama că mulți oameni se luptă cu asta. Dar nu vrei să fie timiditatea ta (sau teama de a părea înfiorător) cea care te ține înapoi în carieră. În această postare excelentă pe blog, Hische oferă câteva sfaturi practice despre cum să faci rețea (se deschide într-o filă nouă) eficient.

  1. Întrebări care vi se vor pune la un interviu de design UX (se deschide într-o filă nouă)

Ai făcut o rețea ca un profesionist, ți-ai construit un portofoliu grozav de muncă și ți-ai obținut un interviu pentru jobul tău visat în UX. Deci, cum să-l fac? În acest articol Medium, Nick Babich subliniază cele mai comune întrebări de interviu UX, împreună cu câteva sfaturi și trucuri despre cum să le răspunzi.

  1. Nu mai amâna și urmărește-ți pasiunea (se deschide într-o filă nouă)

Vrei să începi propria afacere? Această carte electronică scrisă de Christopher Murphy oferă modalități practice de a identifica ceea ce te motivează cu adevărat, astfel încât să îl poți transforma într-o muncă satisfăcătoare și semnificativă. Este publicat în trei niveluri, așa că trebuie să plătiți doar pentru secțiunea de care aveți nevoie pentru situația dvs.

Leave a Reply